blog image

2024 Wuxi Nemzetközi Hónap és Nemzetközi Cseresznyevirág megnyitó ceremónia

Néhány héttel ezelőtt, Márk Dezső, a Hargita megyei patronátus elnöke, kivételes lehetőséget kapott egy rendkívüli élményre Wuxi városában, Kínában. 2024. március 19-én részt vett egy nemzetközi konferencián, amely összehozta Wuxi, China város számos gyárában tevékenykedő tanácsadókat és üzleti partnereket, akik specializálódtak az import és export területén.
Az eseményen a nagyközönség előtt is volt alkalma beszélni közvetlenül a kilátásainkról és azokról a kihívásokról, amelyekkel a nemzetközi kereskedelem területén szembesülünk, mint szervezet.
// "Izgalmas volt megosztani tudásunkat és tanulni egymástól, hozzájárulva ezzel a globális piac tágabb perspektívájának kialakításához" // - osztotta meg a tapasztalatát Márk Dezső elnök.
// A szakmai cserék mellett lehetőségünk nyílt felfedezni Wuxi város szépségeit és élvezni vendégszeretetét. A konferencia keretein belül szervezett kirándulások elragadó betekintést nyújtottak a kínai kultúrába és hagyományokba, míg a konferencia szervezői által rendezett helyi fesztiválon való részvétel pozitív energiát és lelkesedést hozott az egész élménybe. Az egész Wuxi-i kaland emlékezetes és inspiráló volt, megerősítve kapcsolatainkat világszerte és új horizontokat nyitva a nemzetközi kereskedelem területén. Hálásak vagyunk erre az alkalomra! // - tette hozzá a patronátus elnöke az eseményről szólva.

Az oldalunk sütiket használ!


Süti választás