blog image

Kínai küldöttség látogatta meg vállalkozói szervezetünket

Kínai küldöttség látogatta meg vállalkozói szervezetünket. Tagjai között volt Li Yun  és Zhu Yun Ping Kínai ügyekért felelös külügyi megbízott. A találkozón részt vett Borboly Csaba, Hargita Megye Önkormányzatának elnöke, Borboly Csaba, Csilip Árpád, a Hargita Megyei Fejlesztési Ügynökség képviselője, valamint Márk Dezső, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Hargita megyei elnöke is.

Az esemény rendkívül fontos és izgalmas volt, hiszen lehetőségünk nyílt bemutatni a delegációnak az egyesületünk munkáját és eredményeit. A kínai delegáció tagjai érdeklődéssel hallgatták előadásainkat és bemutatóinkat, melyek során bemutattuk a helyi fejlesztési projekteket és azok eredményeit.

Li Yun és Zhu Yun Ping Kínai ügyekért felelös külügyi megbízott kifejezte elismerését a közösségi fejlesztési projektek iránti elkötelezettségünkért és kiváló szervezési képességeinkértt, és szívesen folytatna együttműködést velünk a jövőben.

Borboly Csaba megyei tanácselnök a kínai küldöttség látogatásának fontosságát hangsúlyozta a helyi gazdaság szempontjából. Elmondása szerint ez a találkozó egy új fejezetet nyit Hargita megye és Kína közötti együttműködésbe, a két régió kapcsolatát erősítve.

Csilip Árpád az általunk végzett gazdaságfejlesztési projekteket és azok eredményeit mutatta be. Elmondta, hogy az általa képviselt ügynökség elkötelezett a régió fejlődése mellett, számos lehetőséget kínálva a külföldi befektetők és vállalkozások számára.

Márk Dezső egyesületünk és a szövetség közötti partnerséget ismertette. Kiemelte az együttműködés előnyeit mind a helyi vállalkozások, mind a külföldi vállalkozók számára. A kínai küldöttség érdeklődéssel hallgatta Márk Dezső prezentációját, és pozitív visszajelzéseket adott a jövőbeli együttműködés lehetőségéről.

Az esemény zárásaként a kínai küldöttség és egyesületünk képviselői közös ebéden vettek részt, ahol informális körülmények között folytatódtak a tárgyalások és az ismerkedés. Ezen a találkozón további részleteket vitattak meg a lehetséges együttműködési területekről és projektekről.

A kínai küldöttség látogatása sikeres és gyümölcsöző volt, és reméljük, hogy ez az esemény új lehetőségeket teremt az egyesületünk és Kína közötti kapcsolatokban. Bízunk benne, hogy a jövőben tovább erősödik a két régió közötti együttműködés, és közösen még több fejlesztési projektet valósíthatunk meg.

Az oldalunk sütiket használ!


Süti választás