blog image

Sepsiszentgyörgy forum Pályázati lehetoségek


Pályázati kerekasztal – 2021. junius 10.Sepsiszentgyörgy


Pályázati kerekasztalon kaphattak gyakorlatias tanácsokat az érdeklődők, melynek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Hargita megye ,,VOSZHR”-Patronatul Roman- adott lehetőséget a megrendezett esemény keretén belül.

Fancsali Kálmán, az Eurotop Consulting pályázati tanácsadója az aktuális EU-s pályázati lehetőségeket ismertette a jelenlévőkkel, melyekre a digitalizálás, termelés, szolgáltatás és vidékfejlesztés témakörökben lehet támogatást kérni. A szakember két nagy kategória mentén tartotta meg előadását: egyrészt a nem mezőgazdasági tevékenységek létesítése és fejlesztése, másrészt a mezőgazdasági tevékenységek támogatása kapcsán. Az előadás során elhangzott: fontos, hogy jól kivitelezhető és fenntartható ötlet mentén vágjanak bele a pályázatba, hisz 3-5 évig fenn is kell tartani ezt a különböző feltételek teljesítése mellett.

Márk Dezső a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Hargita megye ,,VOSZHR”-,,Patronatul Roman’’ részéről tájékoztatott, azt is megtudhattuk, hogy a Patronátus müködése A 2011. május 10-i 62. sz. törvény HIVATALOS közlönyben megjelentek alapján tud müködni és részletezte milyen hatáskörrel rendelkezik.
Elmondta: megújult a weboldaluk, így aki szeretne hírlevelet kapni lehetőség van regisztrálni.
Azt is megtudhattuk, hogy a tagság ingyenes.
A gazdasági fórum egész ideje alatt konkrét kérdéseket intézhettek a résztvevők a szakemberek fele.

Az oldalunk sütiket használ!


Süti választás